Skudenes Sjømannsforening:  Shantykoret:

LEDER:       Steinar Mæland, tlf. 481 04 654

MUSIKKER:  Kjell Mangor Flotve

shantykoret 2015

Shantykoret ble startet september 2002 med 11 mann. I dag teller koret over 30 sangere. Koret er et sosialt midtpunkt i foreningen. Med sin humørfyllte sang sprer de glede og humør med konserter på foreningsmøter og andre arrangementer.
Koret tar også andre "maritime oppdrag" rundt om i regionen. Koret deltok også på arrangementer for "Kulturbyen Stavanger 2008".
I 2009 sang også koret ved 10-årsminnehøytiden for Sleipner-ulykken på Ryvarden Fyr.

Som i alle kor, trenger også vårt kor flere sangere. Har du lyst til å være med i et hyggelig sosialt miljø og samtidig være med å glede andre, ta kontakt med Fredrik.

Sommeren 2009 gav koret ut sin nye DVD ShantyDVD-omslag "Sanger og shantyer med
saltsmak".

Deler av filmopptakene ble gjort ombord i gasstankeren BW "Hugin". Det ble også gjort filopptak som viser det særegne miljøet i "sommerbyen" Skudeneshavn.

Her følger noen smakebiter fra Shantykorets DVD:

Den norske sjømann    Sommarvals    Så lenge skutan kan gå

I forbindelse med DVD-inspillingen har Haugesunds Avis 14.05.2009 følgende oppslag. Bilder og tekst er ved journalist Ruth M. Sunnanå Sveistrup: Her er LINK til artikkelen.